نوشته شده توسط : منتال لند

ترک قرص خواب | قرص خواب چیست؟

یکی از مهم ترین و چالش برانگیز ترین مشکلاتی که افراد در طول زندگی خود با آن روبرو هستند موضوع اختلالات خواب می باشد. در حقیقت بی خوابی های شبانه یکی از مهم‌ترین مشکلاتی است که افراد برای حل و فصل آن  انرژی زیادی صرف می کنند. می توان گفت که افراد برای بهبود این وضعیت تلاش های بسیاری می‌کنند، اما یکی از مشکل‌زا ترین موضوعات در رابطه با اختلال خواب، مصرف قرص های خواب آور است که باعث ایجاد عوارض متعددی برای افراد مصرف کننده می گردد.

منبع : ترک اعتیاد قرص خواب

به دلیل تاثیرات آرام بخشی و تسکین دهندگی قرص های خواب آور، مصرف اینگونه داروها رواج یافته و همین موضوع باعث تشویق افراد به ادامه مصرف این داروها می گردد. از طرف دیگر استفاده طولانی مدت و خارج از دستور پزشک قرص های خواب آور باعث ایجاد وابستگی شدید ذهنی، روانی و همچنین جسمی در افراد می‌شود و فرد برای ترک قرص خواب باید به یک مرکز ترک اعتیاد مراجعه نماید. این دسته از داروهای خواب آور دارای انواع مختلفی هستند، اما مهمترین آنها بنزودیازپین ها هستند که افراد برای ترک دیازپام، ترک آلپرازولام و یا ترک زولپیدم حتماً باید از کمک های تخصصی و خدمات ترک اعتیاد استفاده نمایند.

مصرف خارج از دستور و بدون نظارت پزشک، باعث ایجاد میل شدید به مصرف اینگونه داروهای خواب آور می‌گردد، اما باید بدانیم که قطع مصرف یکباره اینگونه داروها نیز می‌تواند عوارض متعددی را برای سلامتی فرد مانند فراموشی و برخی اختلالات روانی را ایجاد نماید. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم برای ترک اعتیاد قرص خواب، حتما از مرکز ترک اعتیاد اهواز کمک بگیرید، زیرا ترک انواع قرص های خواب‌آور نیاز به درمان های ترکیبی و چند جانبه دارد.

اعتیاد به قرص خواب

مصرف خودسرانه داروهای خواب آور و آرام بخش می تواند باعث ایجاد وابستگی های شدید روانی و جسمی در افراد شود و علائم وابستگی مختلفی را ایجاد نماید. برخی از مهمترین علائم وابستگی به قرص خواب عبارت است از  :

  • میل غیرمنطقی به مصرف
  • دریافت بیشتر از دستور پزشک
  • مصرف خارج از دستور پزشک
  • فراموشی و بروز علائم جسمی و ذهنی

عوارض درازمدت قرص خواب

مصرف طولانی مدت انواع قرص خواب می تواند باعث ایجاد عوارض متعدد و شدیدی برای فرد مصرف کننده گردد. عوارض ایجاد شده بر روی یک طیف قرار دارند و ممکن است از ضعیف و خفیف تا شدید و کشنده بروز نمایند. برخی از مهم ترین این علائم عبارتند از :

  • استفراغ
  • افسردگی
  • تعریق بیش از حد
  • افزایش ضربان قلب

اما همانطور که می دانیم مصرف طولانی مدت قرص خواب می تواند خطرات کشنده را برای فرد مصرف کننده داشته باشد. برخی از مهمترین آنها عبارتند از :

  • کما
  • ریتم نامنظم قلب
  • تنفس سطحی و آهسته

ترک اعتیاد انواع قرص خواب

استفاده بی رویه و خارج از دستور پزشک قرص خواب می تواند تاثیرات مخربی بر جسم و روان افراد وارد آورد. به همین دلیل برای درمان و متوقف سازی اعتیاد به قرص خواب حتماً باید از روش های درمان چند جانبه و ترکیبی استفاده شود. در همین راستا استفاده از خدمات ترک اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز که تحت مراقبت روانشناسان و تیم درمانی قرار دارد، می تواند به افراد کمک کند تا روند درمان موفقی را تجربه نمایند.

ترک بستری قرص خواب

برای ترک قرص خواب روشهای مختلفی وجود دارد، اما یکی از بهترین و مناسب ترین روش های ترک انواع قرص خواب آور استفاده از روش‌های بستری میان مدت در مرکز درمان اعتیاد می باشد. در این روش، افراد علاوه بر درمان جسمی و قطع مصرف می‌توانند به کمک تیم روان درمانی و مشاورین ترک اعتیاد به درمان‌های روانشناختی خود در مرکز ترک اعتیاد اهواز، بپردازند. افراد با کمک متخصصین ترک اعتیاد و کادر درمانی با تجربه، تحت مراقبت های شبانه روزی قرار  می گیرند و با آخرین متدهای درمانی می توانند بهترین نتیجه را از ترک اعتیاد خود بگیرند.

خدمات درمانی مرکز ترک اعتیاد اهواز

درمان اعتیاد و ترک قرص خواب و انواع مواد اعتیاد آور دیگر به شکل ترک جسمی استاندارد و تدریجی بوده و به صورت اقامت در دوره های درمانی میان مدت در مرکز ترک اعتیاد اهواز، انجام می پذیرد.

ترک اعتیاد در این مرکز درمان اعتیاد به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین کشور، تحت نظارت دائمی متخصصین ترک اعتیاد شامل روانشناسان و روانکاوان اعتیاد و همچنین مراقبت های شبانه روزی  مدد یاران حاضر در مرکز انجام می‌پذیرد تا افراد و مقیمان مرکز، علاوه بر بازیابی سلامت جسمی و روانی خود بتوانند بهترین نتیجه را از یک ترک اعتیاد بدون بازگشت به دست آورند.

در همین راستا مرکز ترک اعتیاد اهواز با فراهم آوردن امکانات اقامتی و درمانی مناسب و استاندارد و ایجاد فضای درمانی مجهز برای آقایان و بانوان، شرایطی را به صورت مجزا فراهم کرده تا افراد بتوانند در مجهزترین مراکز ترک اعتیاد ایران اقامت گزینند.

سوالات متداول

آیا مصرف قرص خواب اعتیاد آور است؟
به طور حتم بله. داروهای خواب آور مانند آلپرازولام و دیازپام جزو خانواده بنزودیازپین طبقه‌بندی می‌شوند. این داروها با تاثیرات مخربی که بر سیستم عصبی افراد می گذارند، می‌توانند باعث ایجاد وابستگی های شدید جسمی و البته ذهنی و روانی در افراد شوند. از طرف دیگر افراد به صورت خودسرانه نمی توانند مصرف این داروها را قطع نمایند و برای ترک آنها حتماً باید از کمک های تخصصی و استاندارد استفاده شود.

آیا برای ترک قرص خواب میتوان در خانه اقدام کرد؟
متاسفانه خیر. قرص های خواب آور به نسبت تأثیرات و عوارضی که ایجاد می‌کنند و همچنین مدت زمان و میزان مصرف، می‌توانند در هنگام قطع مصرف عوارض شدیدی را برای افراد ایجاد نمایند. در نتیجه برای ترک قرص خواب حتماً باید از مراکز ترک اعتیاد استفاده شود تا با استفاده از ترک بستری میان مدت بتوان از عوارض ایجاد شدۀ جدیدتر، جلوگیری به عمل آورد. در حقیقت بدون وجود کمک های تخصصی و نظارت درمانگران نمی‌توان برای ترک اعتیاد قرص خواب اقدام کرد.

 

عزیزان و همراهان ارجمند توجه داشته باشید که طول درمان اعتیاد به عوامل و فاکتورهای مختلفی همچون نوع ماده مصرفی، مدت اعتیاد و سلامت جسمی و روانی افراد بستگی دارد که تنها پس از انجام مشاوره های روانشناسی اولیه مشخص می گردد.

 

منبع : ترک اعتیاد قرص خواب



:: برچسب‌ها: ترک قرص خواب , ترک اعتیاد قرص خواب ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

ترک اعتیاد لورازپام | لورازپام چیست؟

همانطور که می دانیم لورازپام یکی از انواع داروهای خواب آور و مسکن است که توسط پزشک برای بیماران تجویز می گردد. اما این دارو یکی از انواع داروهای اعتیادآور است که در صورت استفاده خودسرانه میتواند باعث ایجاد وابستگی های شدید در افراد گردد. نکته مهم این است که عوارض اعتیاد به این داروی مخدر با سایر انواع داروها و مواد مخدر کاملا متفاوت بوده و برای ترک آن نیاز است تا با استفاده از کمک‎های تخصصی و خدمات مشاوره و روان درمانی اقدام شود. زیرا قطع مصرف آن به صورت غیر اصولی و بدون نظارت متخصص اعتیاد می‌تواند عوارض مخربی را برای سلامت فرد ایجاد نماید.

منبع : ترک اعتیاد لورازپام

برخی از مهم ترین عوارض ایجاد شده توسط لورازپام عبارتند از:

  • سرگیجه
  • اختلالات خواب
  • اختلالات دیداری
  • اختلالات جنسی
  • عدم هماهنگی اعضای بدن
  • اختلالات و بیماری های گوارشی

ترک لورازپام نیاز به شرایط تخصصی و کمک های درمانی دارد و فرد حتما باید در مرکز ترک اعتیاد بستری شود، زیرا قطع مصرف غیر اصولی آن می تواند باعث تشنج و کما و یا حتی مرگ گردد. به همین دلیل لازم است تا افراد تحت نظارت متخصصین و روانشناسان اعتیاد در محیط درمانی بستری شده تا تمامی وضعیت ها و شرایط ناخواسته ترک اعتیاد به لورازپام تحت کنترل قرار گیرد.

یکی از متداول‎ترین سوالاتی که بیماران در رابطه با ترک اعتیاد به لورازپام دارند، درباره مدت درمان می باشد که البته این زمان به میزان دوز مصرفی و طول عمر اعتیاد بستگی دارد که البته در افراد می‌تواند متفاوت باشد. این زمان پس از انجام تست‌های اولیه دقیق‌تر مشخص می گردد.

درمان اعتیاد به لورازپام

همانطور که می دانیم لورازپام یکی از انواع داروهای مخدر قوی است که بر روی سیستم عصبی مرکزی و عملکرد مغز تاثیرات مخرب بسیاری را تحمیل می‌کند. از طرف دیگر تاثیرات آسیب زای آن برروی مغز می‌تواند عوارض طولانی مدتی را ایجاد نماید، به همین دلیل برای داشتن یک ترک موفقیت آمیز و درمان و ترک لورازپام، لازم است به مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ مراجعه نمایید تا تحت نظر روانشناس و مشاورین اعتیاد از برنامه دقیق درمانی بهره مند شوید.

درمان بستری لورازپام

اقامت میان مدت و بستری شدن در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ برای ترک اعتیاد لورازپام، یکی از بهترین روش‎های درمانی می باشد که بیماران به وسیله آن می توانند از خدمات روان درمانی و مشاوره‎های فردی و گروهی و همچنین جلسات آموزشی برای درمان خود بهره مند شوند. با حضور در کمپ ترک اعتیاد می‌توانید از کمک های تخصصی روان شناسان و متخصصین استفاده کرده و با وسوسه مصرف مجدد مقابله کنید.

ترک لورازپام

همانطور که توضیح دادیم داروی لورازپام دارای خاصیت‏های آرامبخشی و خواب آوری می باشد که می تواند تاثیرات مستقیمی بر روی سیستم عملکردی مغز و اعصاب وارد آورد. به همین دلیل برای دستیابی به یک ترک موفقیت آمیز لازم است تا به مرکز ترک اعتیاد اهواز به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین کشور که تمامی مراحل درمانی در مراکز همکار آن، تحت نظارت روانشناسان و متخصصین اعتیاد انجام می پذیرد، بستری شوید تا از مراقبت های شبانه روزی و امکانات اقامتی و رفاهی استاندارد بهره مند گردید.

همچنین باید توجه داشته باشید که طول درمان اعتیاد در ترک اعتیاد به لورازپام به فاکتورهای مختلفی همچون نوع و دوز ماده اعتیادآور و همچنین مدت زمان مصرف و مشکلات جسمی فرد بستگی دارد که پس از انجام مشاوره های اولیه مشخص خواهد شد.

خدمات درمانی مرکز ترک اعتیاد اهواز

برای دریافت خدمات درمانی و اقامتی جهت ترک لورازپام و انواع مواد اعتیاد آور دیگر در یکی از مراکز همکار کمپ ترک اعتیاد اهواز و همچنین برای ترک انواع مواد مخدر می‎توانید به صورت میان مدت با استفاده از درمان سم زدایی تدریجی در یک یا چند دوره درمانی در مراکز اهواز کمپ بستری شده و تحت نظر متخصصین دوره های درمانی خود را سپری نمایید.

درمان اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین کشور تحت نظارت متخصصین ترک اعتیاد روانشناسان و روانکاوان می باشد که با مراقبت های دائمی به انجام می رسد تا علاوه بر سلامتی جسمی مراجعه کنندگان افراد بتوانند نتایج قابل قبولی از ترک اعتیاد لورازپام خود را به دست آورند. مراکز همکار کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با امکانات رفاهی و اقامتی استاندارد و مناسب آماده است تا به افراد کمک نماید. همچنین با ایجاد فضای درمانی مجزا برای بانوان با ارائه امکانات رفاهی ورزشی و درمانی شرایط اقامت قابل قبولی را برای مددجویان فراهم آورد.

منبع : ترک اعتیاد لورازپام



:: برچسب‌ها: ترک لورازپام , ترک اعتیاد لورازپام ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

ترک دیازپام | دیازپام چیست؟

دیازپام یکی از انواع داروهای آرامبخش است که به والیوم معروف است و معمولاً برای درمان انواع اختلالات و حملات عصبی، رفع اضطراب و حملات پانیک مورد استفاده قرار می گیرد. اما بسیاری از افراد برای تجربه آرامش بیشتر به مصرف خودسرانه آن و خارج از دستور پزشک روی می آورند.

منبع : ترک دیازپام

آیا دیازپام اعتیاد آور است؟

همانطور که می‌دانیم دیازپام یکی از انواع داروهای مخدر و اعتیاد آور است که در صورت استفاده خودسرانه آن در دوزهای نامشخص و بدون تجویز پزشک می تواند باعث ایجاد وابستگی های شدید روانی در افراد گردد. نکته حائز اهمیت در ترک دیازپام این است که این ماده به سرعت باعث ایجاد وابستگی برای بدن افراد می گردد و ادامه مصرف آن می تواند باعث وابستگی و اعتیاد به دیازپام در افراد شود. برخی از علائم و عوارض آن عبارتند از :

  • رعشه و دوبینی
  • اختلالات گفتاری
  • اختلال در قضاوت
  • گفتار بریده بریده و نامفهوم
  • اسپاسم و گرفتگـی عضلات
  • تشنج و گرفتگی عضلات بدن
  • بی اشتهایی و حالت تهوع مکرر
  • ادرار سخت و سوختگی در زمان ادرار

اما باید توجه داشت که عوارض ذکر شده تنها علائم و نشانه های اعتیاد به دیازپام نیست و عوارض دیگری در افراد بر اساس شرایط مختلف جسمی و روانی می تواند بروز پیدا کند که تنها با بررسی‌های دقیق متخصصین می توان آنها را شناسایی کرد.

روشهای ترک دیازپام

مصرف داروهای خواب آور و مخدر بر روی سیستم عصبی و مغز افراد تأثیرات مخرب بسیاری را ایجاد می کند. در نتیجه برای ترک آن علاوه بر درمان های جسمی و فیزیکی نیاز به درمان‌های روانشناختی مانند روانکاوی وجود دارد که حتماً باید تحت نظارت روانشناس و مشاور اعتیاد صورت پذیرد. در همین رابطه ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با محوریت موضوعاتی مانند :

  • غلبه بر میل مصرف و علائم ترک
  • آموزش مدیریت وسوسه و میل به مصرف بعد از درمان
  • درمان ذهن و روان بیمار و مدیریت افسردگی، اضطراب
  • درمان جسمانی و مقابله با اثرات جسمانی

انجام می پذیرد. در همین رابطه روند ترک دیازپام در مرکز ترک اعتیاد اهواز تحت نظارت مشاورین و متخصص اعتیاد و روان شناسان و همچنین کادر درمانی انجام می‌پذیرد تا شرایط فرد در حال بهبودی کنترل شده و روند درمان با موفقیت ادامه یابد.

درمان بستری برای ترک دیازپام

روش ترک اعتیاد به صورت بستری میان مدت در مرکز ترک اعتیاد اهواز تحت نظارت مشاورین روانشناس انجام می پذیرد و بیماران به دریافت کمک های تخصصی برای درمان اعتیاد از خدمات روان درمانی، مشاوره فردی و گروهی نیز بهره مند می شوند. فرد وابسته به اعتیاد در این مسیر می‌تواند بر مشکلاتی که در اثر مصرف دیازپام از لحاظ عصبی و مغزی ایجاد شده، فائق آید.

به همین دلیل فرد در طول درمان بستری می تواند سلامت روانی خود را باز یافته و با دریافت کمک ها و خدمات مشاوره روانشناختی به اصلاح ساختار فکری و روانی خود اقدام کند که در نتیجه آن عوامل روانی و وسوسه بازگشت به مصرف متوقف شده و فرد می‌تواند برنامه درمانی خود را با موفقیت ادامه دهد.

ترک سرپایی دیازپام

روند ترک اعتیاد دیازپام به صورت ترک سرپایی، فرآیندی آهسته نسبت به ترک بستری می باشد. اساس کار بر پایه دریافت مشاوره های فردی استوار است که در آن جلسات روان درمانی با فواصل زمانی از هم برگزار شده و فرد با کمک روانشناس و درمانگر خود در طول جلسات به اصلاح ساختارهای فکری و روانی خود می پردازد. در این مسیر فرد با کمک درمانگر می تواند سبک زندگی خود را تغییر داده و با آگاهی به روند درمان خود ادامه دهد و از لغزش مجدد مصرف جلوگیری به عمل آورد.

ترک دیازپام

فرآیند بروز وابستگی و اعتیاد به دیازپام، بسیار سریع اتفاق می‌افتد. اما ترک آن ممکن است به این سادگی نباشد، زیرا فرد مصرف کننده در کوتاه ترین زمان ممکن است دچار علائم محرومیت و ترک اعتیاد به دیازپام شود. در چنین حالتی فرد به طور کامل آرامش خود را از دست داده و حالات اضطرابی متعددی را تجربه خواهد نمود. به همین دلیل برای ترک اعتیاد به دیازپام فرد باید از کمک های تخصصی مشاورین و روانشناسان اعتیاد کمک بگیرد تا بتواند علائم محرومیت خود را کنترل کرده و بدون عوارض بیشتر موفق به ترک اعتیاد شود و سلامتی خود را باز یابد.

ترک دیازپام در مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین کشور تحت نظارت مشاورین و متخصصان اعتیاد انجام می‌پذیرد تا روند درمان بیمار بدون هیچ مشکلی به پیشروی خود ادامه دهد.

خدمات درمان و سم زدایی مرکز ترک اعتیاد اهواز

درمان اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد اهواز به صورت سم زدایی استاندارد و تدریجی است که در یک یا چند دوره درمانی در مرکز ترک اعتیاد انجام می پذیرد. در همین رابطه باید بدانیم که درمان اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد تحت نظارت متخصصین ترک اعتیاد، روانشناسان و مشاورین اعتیاد انجام می پذیرد تا با مراقبت های شبانه روزی توسط مددیاران علاوه بر حفظ سلامتی مددجویان مقیم در مرکز نتایجی از ترک اعتیاد حاصل شود که با موفقیت و بدون بازگشت باشد. کمپ ترک اعتیاد اهواز با ارائه امکانات و خدمات درمانی و اقامتی مناسب و استاندارد، فضایی را ایجاد کرده تا همه افراد به خصوص بانوان نیز در فضایی مجزا در کمپ ترک اعتیاد بانوان از امکانات رفاهی و اقامتی مناسبی برخوردار شوند و بتوانند روند درمان خود را ادامه دهند.

همچنین به خاطر داشته باشید که طول درمان و ترک دیازپام به عوامل مختلفی همچون نوع و دوز مواد اعتیاد آور مصرفی، طول زمان اعتیاد و مصرف مواد مخدر و همچنین شرایط جسمی و روانی افراد بستگی دارد که پس از دریافت مشاوره های اولیه مشخص می گردد.

منبع : ترک دیازپام



:: برچسب‌ها: ترک دیازپام , ترک اعتیاد دیازپام ,
:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

کلونازپام چیست؟

کلونازپام یکی از انواع داروهای آرامبخش و خواب آور می باشد که جزو داروهای بنزودیازپین طبقه‌بندی می‌شود و اثراتی همچون هروئین دارد و باعث نشئگی در فرد می گردد.

منبع : ترک کلونازپام

مصرف کلونازپام باعث ایجاد تغییر در سیستم عصبی مرکزی و مغز فرد شده و فعالیت انتقال دهنده های عصبی را با اختلال همراه می‌کند. از طرف دیگر مصرف این دارو باعث صدمه به فعالیت سیستم عصبی می‌شود و عوارض مختلفی را بر فرد تحمیل می‌کند. مهمترین عوارض ایجاد شده توسط کلونازپام عبارت است از:

  • حساسیت پوستی
  • تغییر میل جنسی
  • اختلالات تنفسی
  • اختلالات دیداری
  • درد عضلانی
  • کهیر و ورم
  • تکرر ادرار
  • سرگیجه

ترک کلونازپام | آیا کلونازپام اعتیاد آور است؟

کلونازپام یکی از انواع داروهای اعتیاد آور است که مصرف طولانی مدت آن باعث آسیب‌های جدی به سیستم عصبی و مغز می‌شود. در اث مصرف آن فرد از لحاظ ذهنی و جسمی دچار وابستگی شده و درگیر اعتیاد به کلونازپام می گردد. خواب آلودگی، فراموشی، دردهای عضلانی و مفصلی و همچنین افزایش بزاق دهان از مهمترین عوارض اعتیاد به کلونازپام می باشد.

قطع مصرف کلونازپام

به دلیل تاثیراتی که مصرف کلونازپام بر مغز و سیستم عصبی می‌گذارد قطع مصرف ناگهانی آن باعث بروز علائم محرومیت و ترک در فرد می شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم برای ترک کلونازپام به کمپ ترک اعتیاد اهواز مراجعه فرمایید تا تمامی مراحل درمان شما تحت نظارت متخصصین و تیم درمانی قرار بگیرد. در این حالت، روند ترک اعتیاد تحت شرایط کنترل شده قرار می گیرد و عوارض آزاردهنده متوقف میگردد. برخی از مهمترین علائم ترک و محرومیت کلونازپام عبارت است از:

  • تشنج و رعشه
  • اضطراب و پریشانی
  • تحریک پذیری
  • حملات هراس شدید

ترک اعتیاد کلونازپام در خانه

به دلیل تاثیراتی که مصرف کلونازپام بر مغز و سیستم عصبی می‌گذارد قطع مصرف ناگهانی آن باعث بروز علائم محرومیت و ترک در فرد می شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم برای ترک کلونازپام به کمپ ترک اعتیاد اهواز مراجعه فرمایید تا تمامی مراحل درمان شما تحت نظارت متخصصین و تیم درمانی قرار بگیرد. در این حالت، روند ترک اعتیاد تحت شرایط کنترل شده قرار می گیرد و عوارض آزاردهنده متوقف میگردد. برخی از مهمترین علائم ترک و محرومیت کلونازپام عبارت است از:

  • تشنج و رعشه
  • اضطراب و پریشانی
  • تحریک پذیری
  • حملات هراس شدید

جایگزینی قرص کلونازپام

در رابطه با جایگزینی برای قرص کلونازپام باید بدانیم که هیچ دارو و جایگزینی برای آن وجود ندارد و مصرف داروهای دیگر به عنوان جایگزین بدون نظارت پزشک می تواند عوارض شدیدی بر سلامتی جسمی و روانی افراد تحمیل نماید. از طرف دیگر شباهت اسمی این دارو با سایر داروها مانند دیازپام یا لورازپام به معنی هم اثر بودن و هم خانواده بودن این داروها نیست و افراد نمی توانند این دارو را با انواع دیگر داروها جایگزین نمایند، زیرا می تواند باعث بروز آسیب های جدی به سلامت فرد گردد.

ترک کلونازپام

همانطور که توضیح داده شد، مصرف کلونازپام باعث ایجاد وابستگی شدید ذهنی، روانی و جسمی در افراد می‌شود و ترک اعتیاد آن نیاز به برنامه‌های دقیق درمانی تحت نظارت متخصصین دارد. به همین دلیل مشاورین و متخصصین ترک اعتیاد مرکز ترک اعتیاد اهواز آماده ارائه خدمات درمانی به شما همراهان ارجمند می باشند تا روند درمان و بهبودی خود را با استفاده از جدیدترین متدهای درمانی به انجام برسانید.

خدمات درمان و سم زدایی مرکز ترک اعتیاد اهواز

خدمات ترک اعتیاد کلونازپام و درمان آن به صورت سم زدایی استاندارد و تدریجی با بستری شدن در یک یا چند دوره درمانی تحت نظارت متخصصین و تیم درمان انجام می پذیرد. ترک اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز تحت نظارت تیم تخصصی درمانی شامل روانشناسان و مشاورین اعتیاد انجام می پذیرد و افراد با دریافت مراقبت های شبانه روزی توسط مددیاران حاضر در مرکز علاوه بر بازیابی سلامت جسمی و روانی خود می توانند بهترین نتیجه را از یک ترک بدون بازگشت تجربه نمایند.

کمپ ترک اعتیاد اهواز با ارائه امکانات اقامتی و درمانی استاندارد و لوکس و همچنین همکاری با  کمپ ترک اعتیاد زنان، تمامی امکانات رفاهی و درمانی مورد نیاز را به عنوان مجهزترین مراکز ترک اعتیاد ارائه می کند.

سوالات متداول

آیا کلونازپام اعتیاد آور است؟
کلونازپام یکی از انواع داروهای خانواده بنزودیازپین است که مصرف طولانی مدت با دوز بالای آن باعث ایجاد اعتیاد زائی شدیدی در افراد می گردد. مصرف خودسرانه آن می‌تواند آسیب‌های جدی به سیستم عصبی افراد وارد آورد. از طرف دیگر قطع مصرف یکباره و خودسرانه آن نیز دارای خطرات و عوارض متعددی است که باید جدا از آن خودداری کرد.

آیا برای ترک کلونازپام میتوان در خانه اقدام کرد؟
برای ترک اعتیاد انواع داروهای بنزودیازپین مانند کلونازپام به هیچ وجه نمی‌توان به صورت خودسرانه اقدام کرد. مصرف این داروها در دراز مدت می‌تواند آسیب‌های جدی ایجاد نماید و عوارض متعددی را بر افراد تحمیل کند، در نتیجه برای قطع مصرف و ترک اعتیاد کلونازپام لازم است تا از کمک های تخصصی و نظارت تیم درمانی بهره‌مند شد. در غیر اینصورت ممکن است عوارض جدید و جدی تری را به فرد وارد آورد.

عزیزان و همراهان ارجمند توجه داشته باشید که مدت زمان درمان و ترک کلونازپام به عوامل و فاکتورهای مختلفی همچون نوع و دوز ماده مصرفی، مدت اعتیاد و همچنین سلامت جسمی و روانی افراد بستگی دارد که تنها پس از انجام مشاوره های روانشناسی اولیه مشخص می گردد.

منبع : ترک کلونازپام



:: برچسب‌ها: ترک کلونازپام , ترک اعتیاد کلونازپام ,
:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 9 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

ترک زولپیدم | زولپیدم چیست؟

همانطور که در مقاله داروی مخدر زولپیدم توضیح داده شد، این ماده یکی از انواع داروهای خواب آور و آرام بخش است که قدرت ایجاد وابستگی شدیدی دارد و در صورتی که به صورت خودسرانه از این دارو استفاده شود، می‌تواند باعث ایجاد وابستگی های شدید روانی و جسمی در افراد گردد.

منبع : ترک اعتیاد زولپیدم

مصرف خارج از دستور پزشک و خودسرانه زولپیدم می تواند عوارض جبران ناپذیری را بر افراد تحمیل نماید که هم به صورت جسمی باعث آثار تخریبی می شود و هم به صورت روانی. برخی از مهمترین عوارض مصرف زولپیدوم عبارتند از :

  • از دست دادن هوشیاری
  • انسداد مجاری تنفسی
  • کوتاه شدن تنفس‌ها
  • استفراغ شدید
  • وقفه تنفسی
  • حالت تهوع
  • بیهوشی
  • گیجی
  • مرگ

آیا زولپیدم اعتیاد آور است؟

پیشتر توضیح دادیم که این دارو یکی از انواع داروهای آرامبخش و خواب آور است که مصرف بی رویه و بدون نظارت پزشک، می تواند باعث ایجاد اعتیاد و وابستگی شدید در افراد گردد. مصرف زولپیدم علاوه بر وابستگی‌های جسمی می‌تواند باعث اعتیاد روانی و وابستگی شدید ذهنی شده که البته قطع غیر اصولی آن نیز می تواند خطراتی برای فرد داشته باشد که باعث ایجاد صدمات مختلف به سیستم عصبی و روانی افراد شود. به همین دلیل برای ترک زولپیدم حتماً باید از کمک های تخصصی مشاورین و متخصصین اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد اهواز استفاده شود.

سوء مصرف زولپیدم باعث ایجاد عوارض مختلفی خواهد شد که برخی از آنها عبارتند از :

  • عدم کنترل حرکت چشم
  • لکنت زبان
  • اختلالات توجه

در برخی از موارد مصرف کنترل نشده زولپیدم باعث بروز اختلالات بیشتری نیز میشود.

مهمترین عوارض جانبی زولپیدم

مصرف زولپیدم دارای عوارض زیانبار جانبی بسیاری است که علاوه بر عوارض یاد شده می تواند فرد را از جنبه‌های دیگر جسمی و روانی نیز تحت تاثیر قرار دهد که برخی از آنها عبارتند از :

  • درد عضلانی
  • خواب آلودگی
  • اختلالات عصبی
  • عدم هماهنگی اعضای بدن

علائم سوء مصرف زولپیدم

مصرف زولپیدم باعث ایجاد مسمومیت های مختلف می‌شود که حالات آن بسیار به مسمومیت با الکل شباهت دارد و می تواند طیف گسترده ای از مسمومیت ها را به افراد تحمیل نماید. برخی از آنها عبارتند از :

  • عدم تعادل
  • عدم توانایی کنترل حرکت چشم
  • اختلال حافظه
  • لکنت زبان

تشخیص اعتیاد به زولپیدم

به‌دلیل اعتیادآور بودن داروی زولپیدم، پزشک متخصص بر اساس الگوی خاصی آن را به بیمار خود تجویز می‌کند که اگر افراد به صورت خودسرانه این الگو را شکسته و به صورت بی رویه از دارو استفاده کنند، می‌تواند باعث ایجاد اعتیاد و وابستگی های شدید جسمی و روانی در افراد گردد. برخی از مهمترین آنها عبارتند از :

  • استفاده از روش های مختلف برای مصرف زولپیدوم
  • ترکیب زولپیدوم با سایر مواد مخدر
  • استفاده بیش از دوز تجویزی پزشک
  • انزوا و تنهایی

ترک زولپیدم | اوردوز با زولپیدم

همانطور که توضیح دادیم مصرف خودسرانه زولپیدم می‌تواند باعث کندی و توقف اندامهای حیاتی شود که می‌تواند زمینه‌ساز آسیب‌ها و نارسایی قلبی، صدمات مغزی، کما، صرع و حتی مرگ شود. اوردوز با زولپیدم یکی از شایع‌ترین اتفاقات است که دارای علائم مختلفی می باشد که برخی از آنها عبارتند از :

  • تنگی نفس و تنفس غیرعادی
  • تغییر رنگ لب ها و سر انگشت ها
  • کاهش تعداد ضربان قلب
  • خواب آلودگی شدید
  • افت فشار

ترک زولپیدم

زولپیدم یک ماده اعتیاد آور قوی است که باعث وابستگی های شدید روانی و جسمی در افراد می گردد. به همین دلیل برای ترک اعتیاد زولپیدم لازم است تا از کمک های تخصصی روان شناسان و متخصصین اعتیاد استفاده شود. در همین رابطه کمپ ترک اعتیاد اهواز به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین کشور با کادر درمانی مجرب آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در روند درمان و ترک اعتیاد زولپیدم می باشد.

بهترین روش ترک زولپیدم

به دلیل آسیب های جدی مغزی و عصبی که مصرف زولپیدم بر افراد وارد می کند بهترین روش ترک اعتیاد زولپیدم استفاده از مراکز درمانی و بستری در مرکز ترک اعتیاد اهواز می باشد. زیرا مراحل درمان اعتیاد به این داروی مخدر چند وجهی بوده و افراد باید از کمک های تخصصی پزشکی و روانشناختی استفاده کرده تا بتوانند روند درمان کاملی را تجربه نمایند.

ترک زولپیدم در خانه

یکی از اشتباهات رایجی که افراد پس از درگیری با اعتیاد به زولپیدم، آن را مرتکب می شوند این است که سعی می کنند بدون کمک های تخصصی اعتیاد به زولپیدم را متوقف کرده و قطع مصرف کنند.

این کار می‌تواند عوارض متعددی را به افراد تحمیل نماید و باعث آسیب‌های جدی به شخص گردد، برخی از این عوارض عبارتند از:

  • نوسانات خلقی
  • رعشه و اضطراب
  • افسردگی و گریه پیاپی
  • هذیان و فکر به خود کشی
  • خستگی مفرط و حملات عصبی

خدمات درمان و سم زدایی مرکز ترک اعتیاد اهواز

ترک زولپیدم به صورت درمان و سم زدایی تدریجی با بستری شدن در یک دوره درمانی است که در صورت وجود علائم و عوارض بیشتر ممکن است زمان درمان افزایش پیدا کند. درمان اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز تحت نظارت متخصصین ترک اعتیاد، روانشناسان و روانکاوان اعتیاد قرار دارد و مددیاران حاضر در مرکز با مراقبت شبانه‌روزی سعی در حفظ سلامتی مددجو و مقیمان مرکز دارند، تا بهترین نتیجه از ترک اعتیاد بدون بازگشت برای ایشان حاصل گردد. مرکز ترک اعتیاد اهواز با امکانات اقامتی و شرایط استاندارد، فضای درمانی مجزایی برای بانوان نیز در ایجاد کرده و مرکز ترک اعتیاد بانوان آماده خدمت رسانی می باشد.

همچنین توجه داشته باشید که مدت زمان درمان ترک زولپیدم افراد به پارامترها و عوامل مختلفی همچون نوع و دوز ماده مصرفی، مدت زمان اعتیاد و سلامت جسمی و روانی افراد بستگی دارد که پس از انجام مشاوره های روانشناسی اولیه مشخص می گردد.

سوالات متداول

آیا زولپیدم اعتیاد آور است؟
بله. این داروی آرامبخش و خواب آور به شدت باعث ایجاد وابستگی های روانی و جسمی می شود.

آیا زولپیدم را می توان در خانه ترک کرد؟
به دلیل تاثیرات مخربی که این دارو بر روی سیستم مغزی و عصبی می گذارد قطع مصرف آن بدون نظارت متخصص ترک اعتیاد بسیار خطرناک و آسیب زا می باشد.

منبع : ترک اعتیاد زولپیدم



:: برچسب‌ها: ترک زولپیدم , ترک اعتیاد زولپیدم ,
:: بازدید از این مطلب : 272
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 8 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

ترک اعتیاد قرص | قرص چیست؟

قرص ها دارای مصارف پزشکی متعددی هستند که برای طیف گسترده ای از بیماریها و اختلالات جسمی و روانی مورد استفاده قرار می گیرند. اما متاسفانه بسیاری از افراد به صورت خودسرانه و غیر اصولی به مصرف قرص های مسکن و داروی خواب آور مبادرت می ورزند. در همین رابطه آمارها نشان می دهد که تعداد بسیاری از افراد در سال های اخیر از قرص‌ های روانگردان و مسکن بدون نظارت پزشک استفاده می‌کنند. به همین دلیل برای جلوگیری از بروز وابستگیهای شدیدتر و اوردوز در اثر مصرف قرص برای درمان و ترک اعتیاد قرص به مرکز ترک اعتیاد اهواز مراجعه فرمایید.

منبع : ترک اعتیاد قرص

مراحل اعتیاد به قرص

سوءمصرف و اعتیاد به قرص مانند انواع مواد اعتیاد آور دیگر دارای سه مرحله ایجاد وابستگی می باشد. مرحله نخست وابستگی به دارو و قرص می باشد. در مرحله بعد بدن فرد و سیستم عصبی دچار حالت تحمل و مقاومت می شود و در نهایت مرحله اوردوز و حتی مرگ می باشد. در همین رابطه بسیاری از افراد در اثر سوء مصرف قرص جان خود را از دست می‌دهند.

قرص ها و داروهای اعتیادآور دارای طیف گسترده ای می باشند، اما مهمترین آنها شامل مسکن ها است که کدئین و مرفین از انواع شناخته شده آن می باشند. هر کدام از این داروها دارای خاصیت های آرام بخشی و مسکن هستند که معمولاً برای دوره‌های کوتاه مدت توسط پزشک متخصص تجویز می گردند. اما استفاده غیر اصولی و خودسرانه از این داروها می تواند عوارض شدیدی را برای افراد ایجاد نماید. به طور مثال مرفین دارای عوارض بسیار زیادی است که می‌تواند باعث ایجاد وابستگی های شدید جسمی و روانی در افراد گردد.

اما مسکن‌ها دارای قدرت اعتیادآوری ذهنی و روانی بسیار شدیدی هستند و برای ترک اعتیاد آن حتماً باید به مرکز ترک اعتیاد اهواز مراجعه شود و از روش های بستری استفاده گردد. همانطور که توضیح داده شد، ترک‌ اعتیاد قرص دارای مراحل تخصصی متعددی است و برای ترک اعتیاد آن از هر نوع و شکلی که باشد، باید حتماً از مراکز درمانی مانند کمپ ترک اعتیاد استفاده شود، تا از آسیب های بیشتر و عوارض قرص جلوگیری به عمل آمده و روند درمان و سم زدایی به درستی انجام شود.

انواع قرص های اعتیاد آور

همانطور که می دانیم داروها و قرص ها دارای طیف گسترده‌ای هستند که هر کدام حاوی مواد مختلفی می باشند. این داروها می توانند تاثیرات مختلفی را بر سیستم عصبی و جسمی افراد ایجاد نمایند.

ترک قرص ؛ مسکن ها

به طور کلی مسکن ها دارای دو دسته قوی و ضعیف می باشند که بر اساس میزان تاثیرگذاری تقسیم بندی می گردند، اما برخی از مهمترین آنها عبارتند از :

کدئین: کدئین یکی از انواع مسکن های اعتیاد آور است که مصرف دوز بالای آن می تواند به صورت ترکیبی با مخدرهای دیگر یا الکل مورد استفاده قرار گیرد و در نهایت باعث بروز مشکلات حاد تنفسی و حتی مرگ گردد و نیاز به ترک اعتیاد قرص وجود دارد.

فنتانیل: یکی از داروهای شبه مخدر مصنوعی است که دارای قدرت اعتیاد آوری بسیار بالایی است و از مرفین بسیار قوی‌تر است. مهمترین کاربرد آن خاصیت ضد درد می باشد که معمولا برای دردهای بسیار شدید مورد استفاده قرار می گیرد.

مرفین: یکی دیگر از انواع مسکن های بسیار قوی است که جهت تسکین دردهای شدید و طولانی مدت مورد استفاده قرار می گیرد و معمولاً کاربرد کوتاه مدت ندارد. اما مصرف بی رویه و خودسرانه آن می‌تواند باعث ایجاد اعتیادهای شدید جسمی و روانی در افراد شود.

اکسی کدون:  دارای خاصیت ضد درد است که مصرف خودسرانه آن باعث اعتیاد می گردد و به همین دلیل باید حتماً تحت نظارت پزشک مورد استفاده قرار گیرد.

بنزودیازپین ها

بنزودیازپین ها، داروهای محرک و فعال کننده سیستم عصبی و روانی افراد است و معمولاً برای درمان اختلالات خواب و اختلالات اضطرابی مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو دارای نام‌های مختلفی است و توسط شرکت های متنوعی تولید می گردد، اما مصرف خارج از تجویز پزشک و خودسرانه آن باعث ایجاد وابستگی های شدید جسمی و روانی در افراد می‌شود. برخی از مهم ترین انواع این دسته از داروها عبارتند از :

کلردیازپوکساید: برای درمان اضطراب و بی خوابی مورد استفاده قرار می گیرد.

کلونازپام: داروی ضد افسردگی میباشد که برای درمان انواع تشنج، شوک‌های ناشی از ترس و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.

دیازپام: دارای کاربردهای درمانی است که برای کنترل و درمان اضطراب و تشنج مورد استفاده قرار می گیرد و با نام والیوم در بازار شناخته می شود.

لورازپام: جهت کنترل اضطراب و بی‌خوابی مورد استفاده دارد، اما به این دلیل که بسیار قوی است و اثرگذاری آن نیز بالا می باشد و مصرف خودسرانه آن باعث ایجاد وابستگی می گردد.

ترک قرص ؛ باربیتورات ها

این دسته از داروها دارای عملکردی شبیه به بنزودیازپین‌ ها می‌باشند و معمولاً برای کنترل و درمان اختلالات خواب مورد استفاده قرار می گیرند. اما مصرف بیش از حد و خودسرانه آنها می‌تواند باعث خسارات جبران‌ ناپذیری مانند مرگ گردد. برخی از انواع آنها عبارتند از:

  • اموباربیتال
  • فنوباربیتال
  • پنتوباربیتال
  • سکوباربیتال

محرک ها

این دسته از داروها معمولاً برای تحریک و افزایش عملکرد سیستم عصبی و فیزیکی افراد مورد استفاده قرار می گیرند و باعث تشدید ترشح دوپامین در مغز می گردند. عموماً این گروه از داروها برای اختلالات کم توجهی و بیش فعالی توسط پزشک تجویز می شوند، اما مصرف خودسرانه آن مانند سایر مواد محرک می تواند باعث ایجاد وابستگی های شدید ذهنی و روانی در افراد شود و نیاز به ترک قرص را بوجود می آورد. برخی از انواع محرک ها را در ادامه معرفی خواهیم نمود.

آمفتامین ها: برای درمان بیش فعالی توسط پزشک مورد استفاده قرار می گیرد و به افراد تجویز می‌شود، اما این دسته از داروها به اشکال غیر قانونی نیز یافت می‌شوند و خصوصیاتی مشابه کوکائین دارند و بسیار اعتیادآور می باشند. برخی از انواع آمفتامین های نسخه‌ای عبارتند از:

  • آدرال
  • بنزدرین
  • دگزامفتامین

ترک قرص

همانطور که پیشتر توضیح داده شد، این دسته از قرص ها می توانند بسیار اعتیاد آور بوده و مصرف مداوم آنها باعث ایجاد وابستگی های شدید ذهنی، روانی و جسمی در افراد گردد. از طرف دیگر قطع مصرف ناگهانی آن می‌تواند عوارض شدیدی را به افراد تحمیل نماید، به همین دلیل توصیه می کنیم برای ترک اعتیاد قرص از روش های بستری میان مدت در مرکز ترک اعتیاد اهواز استفاده کنید تا روند درمان تحت نظارت مشاورین و متخصصین اعتیاد و بر اساس متدهای درمانی استاندارد صورت گیرد.

خدمات درمانی و سم زدایی مرکز ترک اعتیاد اهواز

ترک قرص و درمان اعتیاد به آن به شکل سم زدایی تدریجی و استاندارد می باشد که به صورت بستری در یک دوره درمانی زیر نظارت متخصصین اعتیاد انجام می‌پذیرد. درمان اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز تحت نظارت متخصصین ترک اعتیاد، روان شناسان و روان درمانگران اعتیاد می باشد.

افراد با مراقبت های شبانه روزی توسط مددیاران حاضر در مرکز علاوه بر طی کردن مراحل درمانی اولیه می توانند بهترین نتیجه را از ترک اعتیاد بدون بازگشت نیز تجربه نمایند. کمپ ترک اعتیاد اهواز با امکانات مناسب و استاندارد درمانی و اقامتی شرایطی را فراهم کرده تا افراد بتوانند مراحل درمانی خود را با موفقیت سپری کنند. ضمناً این مرکز درمان اعتیاد با همکاری مرکز ترک اعتیاد زنان تمامی امکانات رفاهی، درمانی و آموزشی را برای ترک اعتیاد بانوان نیز فراهم آورده است.

سوالات متداول

آیا مصرف قرص باعث اعتیاد می شود؟
مصرف قرص های مسکن و مخدر مانند انواع دیگر داروها و مواد اعتیاد آور که به صورت خودسرانه مصرف می شوند می تواند باعث ایجاد وابستگی های شدید ذهنی روانی و جسمی در افراد گردد.

آیا ترک اعتیاد قرص را میتوان در خانه انجام داد؟
خیر. اعتیاد به قرص یکی از انواع پیچیده اعتیاد به مواد مصرفی است که قطع مصرف و ترک آن دارای پیچیدگی های مختلفی است به همین دلیل برای جلوگیری از ایجاد عوارض بیشتر روحی و روانی و همچنین جسمی بهتر است برای ترک اعتیاد قرص در مرکز درمان بستری انجام شود.

 

عزیزان و همراهان ارجمند توجه داشته باشید که مدت زمان ترک قرص به فاکتورها و عوامل مختلفی همچون نوع و دوز ماده مصرفی، مدت زمان اعتیاد و همچنین سلامت جسمی و روانی افراد بستگی دارد که پس از انجام مشاوره های روانشناسی اولیه مشخص می گردد.

 

منبع : ترک اعتیاد قرص



:: برچسب‌ها: ترک قرص , ترک اعتیاد قرص , عوارض مصرف قرص ,
:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

ترک استروئید | استروئید چیست؟

استروئید ها موادی هستند که به صورت مصنوعی تهیه و تولید می شوند. این داروها دارای ساختار شیمیایی مشابه با هورمون های جنسی مردانه یا همان آندروژنها می باشند. به دلیل این که بر روی افزایش حجم ماهیچه های بدن افراد تاثیر می گذارند، برای ورزشکاران و افرادی که پرورش اندام و ورزش های سنگین انجام می‌دهند جذابیت زیادی دارند.

منبع : ترک اعتیاد استروئید

اما آگاهی از عوارض مخربی که این دسته از مواد بر روی سلامت جسمی افراد می گذارد می تواند به ترک استروئید کمک کند تا استفاده از این گونه مواد محدودیت پیدا کند. یکی از مهمترین ویژگی‌های استروئیدها این است که از هنگامی که از طریق گردش خون به اندامهای مختلف جذب می‌شوند، روند دفع آنها توسط متابولیسم بدن بسیار آهسته می باشد و ممکن است ۳ تا ۶ ماه پس از مصرف نیز در بدن فرد باقی بمانند. به همین دلیل مصرف استروئیدها می تواند طیف گسترده ای از مشکلات و عوارض جسمی را در افراد ایجاد نماید که برخی از آنها عبارتند از :

  • سرطان پرستات
  • کلفت شدن صدا
  • رویش موهای زائد
  • بزرگ شدن پستان ها
  • اختلال در کارکرد جنسی
  • نامنظم شدن چرخه قاعدگی
  • چروکیده شدن سینه ها در بانوان
  • کاهش میزان تولید اسپرم و ناباروری
  • کاهش حجم بیضه ها و کوچک شدن آلت تناسلی

ترک استروئید

استروئیدها مواد اعتیادآوری هستند که باعث وابستگی های ذهنی و روانی در افراد می شوند، اما از لحاظ جسمی ممکن است فرد را کمتر درگیر نمایند. به همین دلیل برای آن که افراد مصرف این گونه داروها را متوقف کنند لازم است تا از کمک های تخصصی متخصصین درمان اعتیاد مانند روانشناسان و روان درمانگران اعتیاد بهره ببرند. به همین خاطر توصیه می کنیم برای ترک اعتیاد استروئید ها به مرکز ترک اعتیاد اهواز مراجعه کرده تا از بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین کشور و امکانات موجود در آن بهره مند شوید.

خدمات درمان اعتیاد و سم زدایی در مرکز ترک اعتیاد اهواز

روند ترک اعتیاد در مراکز همکار مرکز ترک اعتیاد اهواز به صورت ترک استاندارد و تدریجی است که تمامی مراحل زیر نظر متخصصین روانشناس و مددیاران حاضر در مرکز صورت می پذیرد. این مرکز با فراهم آوردن شرایط درمانی و امکانات اقامتی مناسب و استاندارد فضایی را ایجاد کرده تا افراد بتوانند مراحل درمان خود را با اطمینان خاطر بیشتری طی کرده و یک ترک موفق بدون بازگشت را تجربه نمایند.

از طرف دیگر این مرکز درمان اعتیاد با همکاری مراکز ترک اعتیاد بانوان شرایط و امکانات آموزشی و درمانی مناسبی را برای ترک اعتیاد بانوان نیز فراهم کرده است.

توجه داشته باشید که مدت زمان و درمان اعتیاد به عوامل و فاکتورهای مختلفی همچون نوع و دوز ماده مصرفی، مدت زمان اعتیاد و سلامت جسمی و روانی فرد بستگی دارد که پس از انجام مشاوره های روانشناسی اولیه مشخص می گردد.

سوالات متداول

آیا استروئیدها اعتیاد آور هستند؟
بله مواد استروئید در باشگاه های ورزشی مورد استفاده قرار می گیرند و می‌تواند تاثیرات مخرب بسیاری بر سلامت جسم و روان افراد وارد آورد و از لحاظ ذهنی و روانی فرد را دچار وابستگی نماید.

برای ترک اعتیاد به استروئید در خانه چه باید کرد؟
اعتیاد به استروئیدها مانند انواع اعتیادهای دیگر فرد را از لحاظ ذهنی و روانی دچار وابستگی و اعتیاد می کند. به همین دلیل بهتر است برای قطع مصرف بدون بازگشت حتماً از کمک های تخصصی روانشناسان و متخصصین اعتیاد استفاده شود و به صورت خودسرانه در خانه اقدام به ترک نشود.

منبع : ترک اعتیاد استروئید



:: برچسب‌ها: ترک استروئید , ترک اعتیاد استروئید , استروئید ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

ریتالین چیست؟

ریتالین یکی از انواع داروهای محرک سیستم عصبی و مغزی در افراد می باشد که در درمان برخی از اختلالات روانی و بیماری‌هایی مانند کمبود توجه، بیش فعالی و یا حمله های خواب مورد استفاده قرار می گیرد. اما همانطور که در مقاله ماده محرک ریتالین توضیح داده شد، استفاده غیر اصولی این ماده باعث ایجاد وابستگی روانی و اختلال در سیستم مغزی و عملکرد هورمون های مغز مانند دوپامین می شود. این ماده محرک تاثیرات مخرب بسیاری را به جسم و روان افراد تحمیل می‌کند. در حقیقت مصرف خودسرانه این داروی مخدر می تواند باعث ایجاد وابستگی ذهنی، روانی و جسمی در افراد شده و باعث به وجود آمدن اعتیاد گردد.

منبع : ترک اعتیاد ریتالین

مصرف خودسرانه و غیر اصولی ریتالین می تواند باعث ایجاد عوارض جبران ناپذیری برای فرد گردد. برخی از مهمترین این عوارض عبارتند از:

  • تیک
  • تهوع
  • سرگیجه
  • بی خوابی
  • تحریک پذیری
  • کاهش اشتها
  • عفونت ویروسی

آیا ریتالین اعتیاد آور است؟

همانطور که می‌دانیم ریتالین یکی از انواع داروهای مورد استفاده توسط پزشکان برای مصارف دارویی و درمانی می باشد که از آن به صورت محدود و در بازه های زمانی مشخص استفاده می‌شود. اما هنگامی که افراد به صورت خودسرانه و بدون نظارت پزشک از ریتالین استفاده می‌کنند به مرور دچار وابستگی های شدید ذهنی و روانی به این داروی محرک می‌شوند. به طور مثال بسیاری از محصلین و دانشجویان در زمان امتحانات و برای کاهش خواب در شب امتحان از این دارو استفاده می کنند، اما پس از مدتی به مصرف ریتالین وابسته شده و به آن اعتیاد پیدا می‌کنند. در چنین حالتی برای ترک اعتیاد ریتالین لازم است افراد به مرکز ترک اعتیاد مراجعه کنند و برای دریافت کمک های تخصصی اقدام نمایند.

پروسه ترک ریتالین

مصرف ریتالین بر روی سیستم عصبی مرکزی و مغز افراد تاثیرات مخربی می گذارد. به همین دلیل روند درمان و ترک اعتیاد ریتالین باید تحت نظارت روانشناسان و مشاورین متخصص اعتیاد و درمان های حرفه‌ای انجام پذیرد. در همین رابطه مرکز ترک اعتیاد اهواز با ارائه خدمات مشاوره روانشناسی و همچنین استفاده از کادر درمانی متخصص و حرفه ای به سلامت روانی و جسمانی افراد کمک کرده و آنها را در مسیر بهبودی و درمان قرار می‌دهد. پروسه های درمانی در مرکز درمان اعتیاد بر پایه اصلاح چارچوب های ذهنی و ایجاد نگرش های صحیح که باعث جلوگیری از مصرف مجدد می شود، ارائه می گردد.

مدت زمان ترک ریتالین

همانطور که توضیح دادیم، مدت زمان و درمان اعتیاد انواع مواد محرک مانند ریتالین به پارامترها و فاکتورهای مختلفی مانند شرایط جسمی و روانی بیمار، دوز مصرفی و مدت زمان اعتیاد بستگی دارد. روند درمان پس از انجام مشاوره های روان شناسی اولیه مشخص می گردد تا افراد بتوانند روند درمان را بدون بروز علائم آزاردهنده ترک و محرومیت مانند اضطراب، افسردگی و نوسانات خلقی دیگر به انجام برسانند.

ترک ریتالین

همانطور که پیشتر توضیح دادیم، این دارو باعث آثار تخریبی بسیاری بر سیستم های مغزی و فعالیت هورمون ها در مغز می گردد و به شکلی باعث ایجاد وابستگی و اعتیاد می گردد. به همین دلیل ترک غیر اصولی و متوقف سازی مصرف آن به صورت یکباره و بدون نظارت متخصصین ترک اعتیاد می‌تواند باعث صدمات مختلفی به جسم و روان افراد گردد. به همین خاطر توصیۀ اکید ما برای بهبودی و ترک اعتیاد و همچنین افزایش کیفیت زندگی پس از ترک اعتیاد، استفاده از خدمات ترک اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز می باشد. زیرا در این مرکز درمان اعتیاد تمامی مراحل درمانی تحت نظارت متخصصین با مراقبت های شبانه روزی انجام می پذیرد.

خدمات درمان و سم زدایی در مرکز ترک اعتیاد اهواز

خدمات درمان و ترک ریتالین در کمپ ترک اعتیاد اهواز به صورت سم زدایی تدریجی و استاندارد است که در یک دوره یا چند دوره درمانی به انجام می رسد. در حقیقت درمان اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز تحت نظارت متخصصین ترک اعتیاد، روانشناسان و مشاورین اعتیاد می‌باشد و افراد با دریافت مراقبت‌های شبانه‌روزی توسط مدد یاران حاضر در مرکز، علاوه بر بازیابی سلامتی خود می توانند بهترین نتیجه را از ترک اعتیاد بدون ‌بازگشت تجربه نمایند.

در همین رابطه کمپ ترک اعتیاد اهواز با همکاری مراکز درمان اعتیاد مجهز و لوکس تمامی امکانات رفاهی و اقامتی لازم و استاندارد را به عنوان بهترین و مجهزترین مرکز ترک اعتیاد آنلاین کشور در اختیار مددجویان خود قرار داده است.

سوالات متداول

آیا ریتالین یک ماده اعتیاد آور است و باعث وابستگی می شود؟
ریتالین یکی از انواع داروهای محرک است که با تغییراتی که بر سیستم پاداش مغز می گذارد، باعث ایجاد سرخوشی و افزایش سطح انرژی در افراد می گردد. این خاصیت باعث می شود که پس از مدتی فرد از لحاظ روانی و جسمی به شدت به این دارو وابسته شود.

آیا برای ترک ریتالین حتماً باید در مرکز ترک اعتیاد بستری شد؟
به طور حتم بله. همانطور که مصرف ریتالین دارای عوارض چندگانه برای افراد میباشد، قطع مصرف و ترک آن نیز به صورت خودسرانه و بدون نظارتهای تخصصی می تواند آثار سوء مختلفی را بر افراد تحمیل نماید. به همین دلیل برای جلوگیری از ایجاد صدمات و عوارض ترک ناگهانی ریتالین بهتر است از کمک های تخصصی در یک مرکز ترک اعتیاد استاندارد که دارای شرایط و امکانات اقامتی مناسب و مجهز می باشد، استفاده نمود.

عزیزان و همراهان ارجمند توجه داشته باشید که مدت زمان ترک ریتالین به عوامل و فاکتورهای مختلفی همچون نوع و دوز ماده مصرفی و همچنین سلامت جسمی و روانی افراد بستگی دارد که پس از انجام مشاوره های روانشناسی اولیه مشخص می گردد.

منبع : ترک اعتیاد ریتالین

 



:: برچسب‌ها: ترک ریتالین , ترک اعتیاد ریتالین , ریتالین , عوارض ریتالین , اعتیاد به ریتالین ,
:: بازدید از این مطلب : 286
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

ترک کوکائین | کوکائین چیست؟

کوکائین یک ماده محرک بسیار قوی است که دارای قدرت اعتیاد آوری زیادی می باشد. نیمه عمر تاثیرات این ماده محرک کوکائین به میزان و مدت زمان مصرف و همچنین سرعت متابولیسم بدن فرد بستگی دارد و از ۳۰ دقیقه تا یک ساعت می تواند دوام داشته باشد. مصرف کوکائین بر روی سلولهای مغزی به طور مستقیم اثر گذاشته و باعث ترشح دوپامین در مغز می گردد.

منبع : ترک اعتیاد کوکائین

این ماده باعث می‌شود تا دوپامین زمان بیشتری میان سلولهای مغز باقی بماند. از سوی دیگر مصرف کوکائین باعث تنگ شدن رگ های خونی شده و موجب افزایش فشار خون و ضربان قلب می گردد. همین موضوع می‌تواند عوارض جسمی و روانی متعددی را بر فرد تحمیل نماید. برخی از مهمترین عوارض مصرف کوکائین عبارتند از:

  • تعریق شدید
  • لرزش دستها
  • اسپاسم عضلانی
  • افزایش فشار خون
  • گشاد شدن مردمک چشم

اعتیاد به کوکائین باعث ایجاد وابستگی های شدید روانی و همچنین عوارض مختلف فیزیولوژیکی در افراد می شود، به همین دلیل برای ترک کوکائین لازم است افراد از خدمات حرفه ای و درمانی تخصصی بهره مند شوند. در همین رابطه مرکز ترک اعتیاد اهواز به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین کشور با ارائه خدمات درمانی و روانشناختی برای ترک اعتیاد کوکائین و سایر آمفتامین ها، آماده خدمت رسانی به بیماران اعتیاد و خانواده های آنان می باشد.

در این مرکز درمان اعتیاد، از رویکردها و متدهای درمانی استفاده می شود که باعث ایجاد هیچگونه وابستگی جسمی و روانی برای بیمار نمی شود و به بیماران کمک می کند تا افکار، انتظارات و رفتار بیمارگونه و مواد جویانه را اصلاح کرده و برای روبرویی با زندگی واقعی پس از خروج از مرکز درمان، مهارت‌های مقابله‌ای صحیح و استاندارد را بیاموزند.

ترک کوکائین | خطرات مصرف کوکائین

مصرف کوکائین دارای عوارض و خطرات متعددی است و بیماری‌های مختلفی جسمی و روانی را به افراد مصرف‌کننده تحمیل می‌کند. در همین رابطه بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی از خطرات و عوارض کشنده کوکائین به مصرف آن روی می آورند. اما باید بدانیم که این عوارض به قدری شدید و مخرب هستند که باید حتماً نسبت به آن هوشیار بود. در حقیقت آگاهی از عوارض مصرف کوکائین می‌تواند به افراد و خانواده های آنها کمک کند تا از مصرف و اعتیاد به این ماده محرک خطرناک، جلوگیری به عمل آورند. برخی از مهمترین عوارض مصرف کوکائین عبارتند از :

  • نوسانات خلقی پی در پی
  • افزایش اشتها و افزایش وزن
  • خستگی و بهم ریختگی روانی
  • اختلال و بهم ریختگی ریتم خواب

خدمات درمان اعتیاد و سم زدایی مرکز ترک اعتیاد اهواز

خدمات ترک کوکائین در مرکز ترک اعتیاد اهواز به صورت سم زدایی تدریجی و استاندارد بوده و افراد با بستری شدن در دوره های درمانی در مرکز می‌توانند روند معالجه خود را به صورت میان مدت و یا حتی طولانی مدت، طی کنند. روش درمان اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز شامل حذف کامل ماده مخدر بدون جایگزینی هرگونه ماده مخدر دیگر می باشد.

همچنین تمامی مراحل درمان اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد اهواز، تحت نظارت متخصصین ترک اعتیاد، روانشناسان و روانکاوان اعتیاد صورت می‌پذیرد و افراد با مراقبت های شبانه روزی توسط مددیاران حاضر در مرکز علاوه بر حفظ سلامتی جسمی و روانی خود می توانند بهترین نتیجه را از ترک اعتیاد بدون بازگشت تجربه نمایند.

کمپ ترک اعتیاد اهواز با همکاری مراکز درمان اعتیاد استاندارد و مجهز شرایط درمانی مناسب، امکانات رفاهی و اقامتی مناسبی را به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد آنلاین ایران ایجاد کرده است. همچنین این مرکز درمان آنلاین با همکاری کمپ ترک اعتیاد بانوان آماده خدمت‌ رسانی به بیماران و بانوان بیمار اعتیاد می باشد.

عزیزان و همراهان ارجمند توجه داشته باشید که مدت زمان درمان و ترک کوکائین به پارامترهای مختلفی همچون نوع و دوز ماده مصرفی، مدت زمان اعتیاد و همچنین سلامت جسمی و روانی افراد بستگی دارد که پس از انجام مشاوره های روانشناسی اولیه مشخص می گردد.

سوالات متداول درباره ترک اعتیاد کوکائین

آیا کوکائین یک ماده اعتیاد آور است؟
بله. کوکائین یک ماده محرک است که دارای قدرت اعتیادآوری بالایی می باشد. مصرف این ماده محرک باعث ایجاد وابستگی های شدید روانی در افراد شده و برای درمان و متوقف سازی آن به کمک های تخصصی و درمانی مختلفی نیاز است.

آیا ترک اعتیاد کوکائین در خانه امکان پذیر است؟
به طور حتم خیر. کوکائین یک ماده محرک بشدت خطرناک است که دارای عوارض شدید روانی و ذهنی می باشد. این ماده محرک می تواند تاثیرات مخرب بسیاری را به افراد مصرف کننده تحمیل نماید. در نتیجه برای ترک کوکائین حتماً باید در یک مرکز ترک اعتیاد بستری شد و از کمک های تخصصی و نظارت های شبانه روزی متخصصین ترک اعتیاد استفاده کرد. در حقیقت ترک این ماده محرک در خانه بسیار خطرناک است و عوارض زیادی دارد.

 

منبع : ترک اعتیاد کوکائین



:: برچسب‌ها: ترک کوکائین , ترک اعتیاد کوکائین , کوکائین , اعتیاد به کوکائین ,
:: بازدید از این مطلب : 373
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتال لند

کراک چیست؟

کراک یکی از انواع مواد محرک است که باعث ایجاد وابستگی های فکری و جسمی بسیار شدیدی می شود. به طور متوسط نیمه تاثیرات این ماده مخدر کشنده پس از مصرف از ۸ تا ۱۵ دقیقه می باشد که در این مدت بر روی سیستم عصبی مرکزی افراد تاثیر می گذارد. کراک باعث تغییرات چشمگیری در عملکرد سیستم های عصبی و درونی افراد مانند سیستم گردش خون و اعصاب میگردد و البته می‌تواند باعث ایجاد فشار زیادی به سیستم عصبی و روانی افراد گردد.

منبع : ترک اعتیاد کراک

مصرف کراک باعث تجمیع مقادیر زیادی از ماده دوپامین در مغز شده که فضای بین سلولی را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد که در نهایت باعث ایجاد وابستگی های شدید جسمی و روانی در افراد می شود. کراک به طور عمده باعث ایجاد عوارض جبران ناپذیر و به خطر انداختن سلامت افراد می گردد. برخی از مهمترین عوارض مصرف کراک عبارتند از:

  • ابتلا به بیماری های ریوی
  • برونشیت
  • تیرگی لبها
  • تنگی مردمک چشم
  • بی خوابی
  • افسردگی
  • پارانویا
  • هذیان گویی
  • افزایش ضربان قلب
  • فشار خون
  • سکته قلبی
  • تشنج
  • مرگ ناگهانی

دلایل اعتیاد به کراک

همانطور که در مقاله مفهوم بیماری اعتیاد توضیح داده شد، اعتیاد به کراک می‌تواند دارای علل و عوامل زمینه ساز متعددی باشد که برخی از آنها می توانند محیطی، شخصیتی و یا روانی باشند. اما یکی دیگر از عوامل زمینه ساز و گرایش به مصرف ماده مخدر کراک به عوامل ژنتیکی مربوط می‌شود که با تحقیقات انجام شده مشخص شده افرادی که در خانواده و پیشینه آنها سابقه اعتیاد وجود داشته است، احتمال گرایش آنها به اعتیاد بیشتر است.

وابستگی‌های فکری و روانی تنها به ماده مخدر کراک خلاصه نمی‌شود و ممکن است افراد به انواع مواد محرک دیگر مانند کوکائین نیز گرایش پیدا کنند. اما برای پیشگیری از ابتلا به اعتیاد فعال، شناخت عواملی که میتواند بر گرایش افراد به مصرف مواد مخدر موثر باشد می تواند تا حدود زیادی افراد را با عوارض مهلک اعتیاد آشنا کرده و به آنها کمک کند تا از مصرف مواد خودداری کنند.

ترک ماده کراک

همانطور که توضیح داده شد، مصرف ماده مخدر کراک می‌تواند باعث ایجاد وابستگی های شدید روانی و جسمی در افراد شده که در نتیجه آن فرد برای رهایی و متوقف سازی اعتیاد فعال به کراک باید حتماً از خدمات روانشناختی و روان درمانی استفاده کرده و با استفاده از مشاوره ترک اعتیاد از عود مجدد اعتیاد جلوگیری به عمل آورد.

به همین دلیل توصیه ما به شما این است که برای ترک اعتیاد به کراک حتماً به مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد آنلاین که دارای خدمات متنوع ترک اعتیاد برای افراد است، مراجعه فرمایید. این مرکز درمان اعتیاد با استفاده از متخصصین و روانشناسان حاضر در مراکز همکار به افراد کمک می کند تا با استفاده از روش‌های درمانی استاندارد در کمپ ترک اعتیاد اهواز به متوقف سازی کامل ماده مخدر پرداخته و بدون جایگزین کردن هیچ دارو یا ماده مخدری روند درمان خود را ادامه دهند.

قطع مصرف و ترک اعتیاد کراک

یکی از مهمترین عوارض مصرف ماده مخدر کراک، اوردوز می باشد که در اثر شدت یافتن مصرف این ماده مخدر اتفاق می افتد. همانطور که میدانیم که کراک بر اساس ساختار مولکولی که دارد، تاثیرات مخرب بسیاری را بر سیستم عملکردی مغز افراد وارد می‌آورد و باعث وابستگی های شدید روانی و عصب شناختی در افراد می گردد. در همین رابطه افراد مجبور هستند دائماً برای دستیابی به حالت نشئگی مصرف خود را افزایش دهند که در نهایت با خطر اوردوز روبه‌رو می‌شوند.

از طرف دیگر اعتیاد و ترک کراک دارای مشکلات بسیاری است و می‌تواند عوارض متعددی را به فرد تحویل نماید. در این بین، مشکلات عصب شناختی و سیستم عصبی و همچنین علائم محرومیت و ترک اعتیاد در اثر قطع مصرف آن به شدت بروز پیدا می‌کنند که برخی از آنها عبارتند از :

  • ضعف
  • خستگی
  • اضطراب و ترس
  • میل شدید به مصرف
  • افسردگی های شدید روانی

با توجه به عوارض یاد شده لازم است تا هر فرد برای ترک ماده محرک کراک به متخصصین و درمانگران اعتیاد مراجعه کرده و از مشاورین و روانشناسان در مرکز ترک اعتیاد اهواز کمک بگیرد.

درمان اوردوز کراک

همانطور که می‌دانید اوردوز در اثر مصرف کراک می تواند کشنده باشد، به همین دلیل می بایست نسبت به آن آگاهی های لازم را بدست آورد. مهم‌ترین اقدامی که در زمان مشاهده اوردوز در یک فرد معتاد باید انجام پذیرد، ارتباط با مرکز اورژانس می باشد، زیرا به احیای قلبی و ریوی نیاز است و در صورت بروز تشنج شرایط باید کنترل شود.

از طرف دیگر در هنگام مراجعه پزشکان باید اطلاعات دقیقی از مواد مصرفی فرد بیمار و همچنین میزان آن در اختیار پزشک مربوطه قرار گیرد. زیرا ممکن است فرد علاوه بر مصرف کراک از سایر مواد مخدر و یا الکل نیز استفاده کرده باشد که می تواند روند درمان را با تغییرات مهمی روبرو کند. به طور مثال برای ترک کراک ، ممکن است نیاز به شستشوی معده با استفاده از داروهای خاص برای فرد بیمار وجود داشته باشد. به همین دلیل لازم است تا اطلاعات دقیقی را در اختیار متخصصین قرار دهید.

خدمات ترک اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ

همانطور که در صفحه خدمات ترک اعتیاد کراک توضیح داده شد، روشهای درمان اعتیادی که در مرکز ترک اعتیاد اهواز مورد استفاده قرار می گیرد، دارای استاندارد های درمانی می باشد که زیر نظر متخصصین و روانشناسان در مراکز درمان اعتیاد انجام می پذیرد. در این راه با استفاده از متد های درمانی تدریجی و با استفاده از خدمات روانشناختی به فرد کمک می‌شود تا بدون جایگزین کردن مواد مخدر دیگر مصرف مواد را به آهستگی و کمترین فشار قطع نماید و در شرایط کنترل شده، روند سم زدایی خود را تحت نظارت روانشناسان و متخصصین مرکز طی نمایند.

در همین رابطه باید بدانیم که افراد در مراکز ترک اعتیاد استاندارد و همکار اهواز کمپ در شرایط استاندارد درمانی قرار می گیرند و با کمک متخصصین حاضر در مرکز می توانند روند موفقیت آمیزی را تجربه نمایند و در بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین ایران بستری شوند.

به یاد داشته باشید که طول زمان ترک اعتیاد کراک افراد به پارامترهای مختلفی همچون نوع و دوز مواد اعتیاد آور مصرفی بستگی دارد و هرچه میزان شدت آسیب های فکری، روانی و جسمی در افراد در اثر اعتیاد بیشتر باشد، ممکن است روند درمان آنها طولانی تر شود.



:: برچسب‌ها: ترک کراک , ترک اعتیاد کراک , کراک , اعتیاد به کراک ,
:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()